vineri, 19 aprilie 2013

Cercetare online

Rezultatele cercetarii


Pentru a fi în pas cu dorințele Dvs. am realizat o anchetă pe bază de chestionar care să ne ajute să organizăm în condiții cât mai favorabile pentru voi târgul de joburi. Târgul de job-uri se adresează profilului de consumator, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 25 de ani, persoane dornice să ocupe un loc de muncă și care să dețină forța necesară pentru acesta, cel mai probabil studenți și masteranzi.



Majoritatea vizitatorilor ar dori ca evenimentul să fie promovat cu ajutorul internetului, mediu pe care ei îl folosesc mai tot timpul.



Domeniile care prezintă cel mai mare interes pentru vizitatori sunt: IT 26,82%, Economic 23,17%, Financiar-Bancar 13,41% și Comerț-Vânzări 12,19%.


Într-o proporție de 60%, respondenții ar dori să participe la acest târg de job-uri considerând-ul necesar în găsirea unui loc de muncă. Locația potrivită în ochii lor este Palas Mall evident (fac prezența zi de zi prin magazine și cafenele).



O proporție de 28,91% consideră că cea mai prielnică perioadă pentru desfășurarea acestui târg este cuprinsă între 1 noiembire - 31 decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu